Malaysia Map

Cara Daftar Perniagaan Di SSM

12 Mei 2010



1. Cara mendaftarkan perniagaan di Suruhanjaya Syarikat malaysia (SSM) melalui online bukan lagi menjadi rahsia kerana anda akan diberi penerangan yang jelas dan lengkap menerusi ebook "Cara Daftar Perniagaan SSM melalui online" yang dihasilkan sendiri oleh Team SSMdBLOG.

2. Ebook ini hanya dihadkan 100 orang yang bertuah sahaja untuk memilikinya pada harga RM 30 yang mana harga yang ditawarkan tersebut jauh lebih rendah dari kualiti dan tahap penggunaannya.

3. Ebook Cara Daftar Perniagaan SSM melalui online ini merupakan ebook yang julung-kalinya dihasilkan di Malaysia dalam memberi anda panduan dan tutorial daftar perniagaan SSM secara sendiri hanya melalui online pada masa yang cukup singkat.

4. Anda tentu sekali tidak akan menyesal dan pastinya berpuas hati setelah memiliki ebook ini kerana ia berupaya dan terjamin :

* Olahan ayat yang mudah di fahami
* Boleh buat duit hasil bimbingan dari buku ini
* Boleh daftar sendiri perniagaan anda tanpa perlu mengupah pihak ke-3




5. Ebook Cara Daftar Perniagaan SSM melalui online bukan sahaja membantu anda menguasai ilmu dan pengetahuan dalam bidang pendaftaran perniagaan malah membuka ruang kepada anda cara buat duit dengan mudah melalui online dan semua ini akan diterangkan oleh penulis tentang bagaimana beliau telah menghasilkan RM35000 hasil dari Pendaftaran Perniagaan di SSM.

6. Jika anda berminat untuk memilikinya mahupun mengetahui lebih lanjut sila layari SSMdBLOG segera sebelum anda menjadi orang yang ke-101.

13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

klu nak apply ssm ambik masa berapa lama ya....

Tanpa Nama berkata...

satu hari dah boleh siap dah

Neoryzer berkata...

fuh cepatnya... kena daftar ni he3...

Tanpa Nama berkata...

saya nak tahu bagaimana caranya dan berapakah bayarannya??

Tanpa Nama berkata...

sila layari ssmdblog.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

BAGAIMANA CARANYA DAN SYARAT UNTUK MEMBUKA SESEBUAH SYARIKAT KOPERASI KEWANGAN DAN

Tanpa Nama berkata...

SILA HANTARKAN KEPADA SAYA SYARAT , PERATURAN , DAN CARANYA M_RASHIDI47@YAHOO.COM

Tanpa Nama berkata...

apa syarat yg perlukan utk buka akademi? sijil dikeluarkan sendiri..tak diiktiraf MLVK

Tanpa Nama berkata...

klu sijil ori SSM ilang, Boleh dapat semula x?? leceh x prosedurnya??

Tanpa Nama berkata...

nak daftar perniagaan dgn alamat kuarter kerajaan je krn sewa tempat perniagaan terlalu mahal

Tanpa Nama berkata...

berapa pages buku ni?

Tanpa Nama berkata...

kalau nak buka taska apa yang diperlkan

Sapiah Ibrahim berkata...

untuk mendaftar perniagaan anda di SSM boleh pergi laman web ni www.daftarsyarikat.biz , diorang tolong buatkan dari a-z , dapat percuma koleksi kertas kerja, senarai badan pembiayaan dibawah agensi kerajaan untuk dihubungi dan contoh template profail syarikat(senang kita tinggal nak key in maklumat je kat dalam profail tu) . kalau pergi sendiri pun boleh cuma tinggal renyah je la nak beratur pastu nama tak lulus kena pergi balik dah satu kerja plak, duit minyak lagi...yang ni saya just melalui facebook je dgn admin dia untuk berinteraksi secara on9...lesen saya sehari je diorangg siapkan. Lepas tu kendian2 kalau ada apa2 yang u all tak faham pasal perniagaan dan ingin bertanyakan maklumat lanjut ada live support di yahoo messenger, skype, facebook dan gmail.

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails